Bieten-event CCN

Op vrijdag 1 oktober rijden we naar Beekbergen voor het Bieten-event van de CamperClubNederland.
Eerder deze week zagen de weersvoorspellingen er niet al te best uit, maar later worden deze steeds beter.
Vandaag staat er een stralende zon aan de hemel.
We arriveren om 12 uur bij camping Het Liederholt, waar het al aardig druk is. Nadat we op de aangewezen plaats staan, gaan we eten en maken we een wandeling met de hond door de bossen. Daarna zitten we nog gezellig met onze achter-achter buren bij te kletsen en te genieten van het heerlijke najaarszonnetje.
‘s Avonds gaan we naar de kantine, waar we in de tent belanden omdat de zaal al overvol is. We worden welkom geheten door een bestuurslid van de CCN, maar wij verstaan er niks van.
In het kort wordt dit praatje later nog herhaald in de tent. Daarna is het gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje.

De volgende morgen is er een ledenbijeenkomst in de grote zaal, waarbij de plannen van het komende jaar worden gepresenteerd. Vanaf 13.00 uur is er een rommelmarkt, waarbij iedereen zijn spullen kan verkopen voor de eigen camper. Verschillende goederen wisselen van eigenaar, maar de meeste gaan in de eigen camper weer mee terug naar huis.
Om 15.30 volgt een wandeling met de boswachter, alhoewel wij geen boswachter hebben gezien of gehoord. Voor het avondeten stond een barbecue gepland voor de eigen camper, maar de meesten zijn toch naar binnen gegaan voor de maaltijd. Enkele stoere camperaars hebben de barbecue neer gezet en de kou en later op de avond de regen getrotseerd.

Op zondag wordt om 10.00 uur koffie gedronken in een kring voor de tent van de CCN. Wederom onder een strak blauwe hemel met een stralende zon. Al met al dus weer een geslaagd weekend.  

 

Comments are closed.