Bollenevent CCN 2013

 

   

Op vrijdag 5 april arriveren we om 11 uur op camping het Lierderholt in Beekbergen. Dit is een weekend met ledenvergadering. Eerlijksheidshalve moet ik zeggen dat wij er heengaan om heerlijk in de bossen te wandelen, want het is hier een prachtige omgeving. De vergadering vindt plaats op vrijdagavond. Kees is er wel even heen geweest. Op zaterdagmorgen kan iedereen zijn eigen spulletjes verkopen. Het is alleen jammer dat het nog behoorlijk koud is. Gelukkig is het wel droog.

 

   

Voor de middaguren kan gekozen worden uit geocaching, mini-golf of klootschieten. Wie hier geen zin in heeft, kan natuurlijk ook iets anders gaan doen.
De liefhebbers van geocahing kunnen ’s avonds nog een keer op pad in het donker.

 

Luna komt tijdens dit treffen haar vriendje Woeffie tegen, die ze tijdens het hondentreffen in 2012 heeft ontmoet. De liefde tussen Woeffie en Luna bloeit gelijk weer op en het hele weekend zijn ze samen te vinden.

 

          

Zondagmorgen is er nog de gebruikelijke camperklets. Daarna is het weekend ten einde. Het wordt echter een heerlijk zonnige dag en omdat velen hier lang naar hebben uitgekeken, blijven veel deelnemers tot eind van de middag staan om te genieten van de zonnestralen. En ja, aan het einde van dit heerlijke weekend zijn zelfs Woeffie en Luna helemaal uitgeteld.

Comments are closed.