Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
Wil uit Vlijmen schreef op donderdag, 18 februari, 2016:
Kees & Loes, Het is een mooie website geworden. Zo te zien nog genoeg werk te doen maar op het resultaat mag je nu al tevreden zijn.
Kees & Loes,

Het is een mooie website geworden. Zo te zien nog genoeg werk te doen maar op het resultaat mag je nu al tevreden zijn.
Giely uit Vlijmen schreef op donderdag, 18 februari, 2016:
Loes en Kees, ik heb weer eens wat bij zitten lezen, met name over het treffen in Vessem vorig jaar (dit jaar zijn wij er ook bij). Compliment voor jullie website, hij ziet er super mooi uit en ik vind... Lees verder
Loes en Kees, ik heb weer eens wat bij zitten lezen, met name over het treffen in Vessem vorig jaar (dit jaar zijn wij er ook bij). Compliment voor jullie website, hij ziet er super mooi uit en ik vind het ook gaaf dat je die aparte albums hebt met mooie foto's! Hopelijk rijden wij elkaar weer eens tegen de bandjes binnenkort.
Admin-antwoord door: Camperikelen
Dank je wel voor het compliment. We hopen inderdaad elkaar binnenkort weer eens te zien.
Dank je wel voor het compliment.
We hopen inderdaad elkaar binnenkort weer eens te zien.
Robert Jan uit Driehuis schreef op zondag, 14 februari, 2016:
Mooie update van jullie site! Ziet er goed uit. Misschien tot ziens ergens op een camperplaats ๐Ÿ™‚
Mooie update van jullie site! Ziet er goed uit. Misschien tot ziens ergens op een camperplaats ๐Ÿ™‚
Elly (dunkie) uit Waalre schreef op zondag, 31 januari, 2016:
Jullie een een prachtige en zeer overzichtelijke website gemaakt. Mooie en interessante reisverhalen. Aangrijpend verhaal van Trisha. Het is teveel om in รฉรฉn keer allemaal te bekijken, maar daar kan ik voor terug komen.
Jullie een een prachtige en zeer overzichtelijke website gemaakt. Mooie en interessante reisverhalen. Aangrijpend verhaal van Trisha.
Het is teveel om in รฉรฉn keer allemaal te bekijken, maar daar kan ik voor terug komen.
Fabian van boheemen schreef op zaterdag, 23 januari, 2016:
Hallo, las dat jullie ook naar het Griekenland weekend gaan en zijn zo op jullie site terecht gekomen. Prachtig verzorgde en elke verslagen. Mijn complimenten. Fabian
Hallo, las dat jullie ook naar het Griekenland weekend gaan en zijn zo op jullie site terecht gekomen. Prachtig verzorgde en elke verslagen. Mijn complimenten.
Fabian
Judith schreef op dinsdag, 19 januari, 2016:
Wat een parchtige site hebben jullie gemaakt. Mooie duidelijke reisverslagen! Top hier heb ik wat aan ik ben ik in het bezit van een oude Hymer sinds 1 jaar en kan julie tips en routes goed gebruiken. Samen met 3... Lees verder
Wat een parchtige site hebben jullie gemaakt. Mooie duidelijke reisverslagen! Top hier heb ik wat aan ik ben ik in het bezit van een oude Hymer sinds 1 jaar en kan julie tips en routes goed gebruiken. Samen met 3 kids en hond hebben we er al heel wat kilometers op zitten!
asics schreef op maandag, 6 juli, 2015:
Wij hebben genoten van jullie Griekenland reisverslag. Leuk geschreven, mooie foto's en fraaie filmpjes.
Wij hebben genoten van jullie Griekenland reisverslag. Leuk geschreven, mooie foto's en fraaie filmpjes.
Henny Beekman schreef op zondag, 19 april, 2015:
Zondagmorgen, koffie en wat zoeken op de iPad.Kom op jullie mooie site en we hebben eerst met een brok in de keel jullie ode aan Tirsa bekeken, ontroerend. Wij hebben net zo,n lieverd, bijna 5 jaar.. De hele verdere morgen... Lees verder
Zondagmorgen, koffie en wat zoeken op de iPad.Kom op jullie mooie site en we hebben eerst met een brok in de keel jullie ode aan Tirsa bekeken, ontroerend. Wij hebben net zo,n lieverd, bijna 5 jaar.. De hele verdere morgen het ene na het andere verslag zitten lezen. Wij zullen er veel aan hebben. Sinds 1 jaar in het bezit van een Euramobile camper. Vorig najaar Zweden en net terug uit Spanje. Helaas kunnen we alleen het vroege voorjaar en vanaf eind augustus en tussendoor af en toe een klein tripje. We hebben alweer zin! Dank voor de mooie verhalen.
ben schreef op zaterdag, 28 maart, 2015:
hey, heel toffe reisverhalen, vooral de kortere trips zijn zeker bruikbaar voor zelf uit te proberen.Blijkbaar zijn er veel mooie plekjes in Nederland. Wij zijn sinds 2010 fervente camper gebruiker en tips zijn zeer welkom. We lezen met veel plezier... Lees verder
hey, heel toffe reisverhalen, vooral de kortere trips zijn zeker bruikbaar voor zelf uit te proberen.Blijkbaar zijn er veel mooie plekjes in Nederland. Wij zijn sinds 2010 fervente camper gebruiker en tips zijn zeer welkom.
We lezen met veel plezier jullie ervaringen.
Groetjes uit Belgie van Ben , Katrien en de woef Gorki
Boudewijn en Yvonne schreef op donderdag, 19 maart, 2015:
Bij het lezen van dit verslag krijgen we zin om naar Griekenland te gaan. Dank voor de info en het verhaal. We gaan de reis zowel heen als terug over land doen. Met vriendelijke groeten, Boudewijn.
Bij het lezen van dit verslag krijgen we zin om naar Griekenland te gaan. Dank voor de info en het verhaal. We gaan de reis zowel heen als terug over land doen.
Met vriendelijke groeten,
Boudewijn.
Dick en Agnes Kuijl schreef op zaterdag, 7 februari, 2015:
Wat een mooi compleet verslag hebben het met plezier gelezen en bekeken. Wij zijn ook een paar keer naar Griekenland geweest Overland en weer teug via Albaniรซ langs de kust naar Kroatiรซ door Oostenrijk en Duitsland weer terug naar Nederland.... Lees verder
Wat een mooi compleet verslag hebben het met plezier gelezen en bekeken. Wij zijn ook een paar keer naar Griekenland geweest Overland en weer teug via Albaniรซ langs de kust naar Kroatiรซ door Oostenrijk en Duitsland weer terug naar Nederland. We willen nu ook weer naar Griekenland via Roemeniรซ en Bulgarije een vraag hebben jullie nog tips voor ons vooral het passeren van de grenzen Roemeniรซ en Bulgarije.
Giely schreef op dinsdag, 7 oktober, 2014:
Hoi Loes en Kees, Mooi verslag van het weekend Beverwijkse Bazaar. Jammer dat wij de pret grotendeels gemist hebben, maar we doen het zeker volgend jaar weer over.
Hoi Loes en Kees,
Mooi verslag van het weekend Beverwijkse Bazaar. Jammer dat wij de pret grotendeels gemist hebben, maar we doen het zeker volgend jaar weer over.
Aloys Soullie schreef op donderdag, 17 juli, 2014:
We hebben bijna dezelfde reis gemaakt. Heel veel weer herkenbare punten. ( 6 weken naar griekenland) |Mooie site en ook mooi gepresenteerd. Complimenten.
We hebben bijna dezelfde reis gemaakt. Heel veel weer herkenbare punten. ( 6 weken naar griekenland)
|Mooie site en ook mooi gepresenteerd. Complimenten.
Frans & Gerda schreef op donderdag, 17 juli, 2014:
Zoals beloofd ben ik weer aan het lezen gegaan. De moeite waard. Weer een fraai verslag van de Frankrijk-Spanje-Frankrijk trip. En mooie foto's.
Zoals beloofd ben ik weer aan het lezen gegaan. De moeite waard. Weer een fraai verslag van de Frankrijk-Spanje-Frankrijk trip. En mooie foto's.
dirko giese schreef op zaterdag, 12 juli, 2014:
Dank je ! Ik heb genoten. Mijn FB: dirko.giese (dirkovision) Ik heb als reisdoel dit jaar ook gekozen voor Albaniรซ. Ik verblijf vanwege mijn werk vaak op Cyprus en in Serviรซ en Hongarije. Ik rij een Landrover Defender diesel, met... Lees verder
Dank je ! Ik heb genoten. Mijn FB: dirko.giese (dirkovision) Ik heb als reisdoel dit jaar ook gekozen voor Albaniรซ. Ik verblijf vanwege mijn werk vaak op Cyprus en in Serviรซ en Hongarije. Ik rij een Landrover Defender diesel, met AirCamping Daktent. Ik was al 8 x Trans Afrika, maar dat is nu te gevaarlijk geworden vanwege het islamitisch terrorisme en / of stammenstrijd..
Giely schreef op zaterdag, 12 juli, 2014:
Weer een leuk verslag, met veel plezier gelezen. ๐Ÿ™‚
Weer een leuk verslag, met veel plezier gelezen. ๐Ÿ™‚
Steffens - De Landtsheer schreef op woensdag, 18 juni, 2014:
Als regelmatige bezoeker en Griekenland liefhebber met onze motorhome hebben wij met veel interesse en bewondering naar jullie website gekeken.Met welk programma je dit ook verwezenlijkt hebt mij lukt het amper om zo een complete site te maken.Aangenaam om te... Lees verder
Als regelmatige bezoeker en Griekenland liefhebber met onze motorhome hebben wij met veel interesse en bewondering naar jullie website gekeken.Met welk programma je dit ook verwezenlijkt hebt mij lukt het amper om zo een complete site te maken.Aangenaam om te lezen met mooie filmpjes en foto's. Proficiat vanuit Belgiรซ. Interessante tips haal ik zelf wel uit de website maar tips om zelf zo'n prachtige site ineen te knutselen zijn zeker welkom. Nogmaals proficiat collega camper.
Luc Ceulemans schreef op donderdag, 20 maart, 2014:
Hallo Kees en Loes, Toffe website die jullie hebben, proficiat! Ik heb voor met grote interesse jullie reisverhaal naar Griekenland gelezen. Deze bestemming staat ook nog op ons lijstje. Nog veel toffe reizen toegewenst! Groetjes, Luc Ceulemans
Hallo Kees en Loes,

Toffe website die jullie hebben, proficiat!
Ik heb voor met grote interesse jullie reisverhaal naar Griekenland gelezen. Deze bestemming staat ook nog op ons lijstje.

Nog veel toffe reizen toegewenst!

Groetjes,

Luc Ceulemans
Loes schreef op donderdag, 6 februari, 2014:
hallo Loes van Elly's creaties, leuk zo jullie verhalen te lezen, heb nog niet alles gelezen, maar ga het zeker doen, wij hebben nu 2 jaar met onze camper vertoefd en wilden eerst naar het noorden gaan in het voorjaar,... Lees verder
hallo Loes van Elly's creaties,
leuk zo jullie verhalen te lezen, heb nog niet alles gelezen, maar ga het zeker doen, wij hebben nu 2 jaar met onze camper vertoefd en wilden eerst naar het noorden gaan in het voorjaar, maar is vreselijk duur, wij willen 2x 7 weken weg en gaan begin mei, richting Kroรคtie?????
groetjes Loes
louis schreef op maandag, 13 januari, 2014:
Met interesse naar jullie reisverhalen en foto's gekeken. Mooi en met bruikbare tips. Wij gaan dit jaar met camper een reis doen naar z. polen, balatonmeer en via boedapest en langs de donau ri het bodenmeer. Misschien hebben jullie nog... Lees verder
Met interesse naar jullie reisverhalen en foto's gekeken.
Mooi en met bruikbare tips. Wij gaan dit jaar met camper een reis doen naar z. polen, balatonmeer en via boedapest en langs de donau ri het bodenmeer. Misschien hebben jullie nog wat tips. groeten van tonnie en louis.

Comments are closed.