Griekenlandweekend 2013

 

Camping Laage Vuursche   Bijpraten onder de luifel   Mannenpraat op het veld

Op vrijdag 12 april rijden we naar Lage Vuursche voor het Griekenlandweekend. Dit is altijd een heerlijk weekend met veel informatie en een weerzien van veel bekende Griekenlandgangers en/of facebookvrienden.
Op vrijdagavond wordt het weekend geopend door Nico Bloot met een presentatie: “Wat moet je allemaal weten als je naar Griekenland gaat met de camper?” Hierna is er gelegenheid om samen gezellig na te praten over onze geliefde hobby.

Zaterdag vinden er verschillende presentaties plaats: via Albanië naar Griekenland, Noord-Griekenland en de Peloponessos. Verder is er informatie over de TV ontvangst in Griekenland, WiFi, 3G en MiFi.

Frans verteld van zijn reis over land      Informatie uitwisselen

Om 18.00 uur kan worden deelgenomen aan een Griekse maaltijd. De zaterdagavond wordt zoals elk jaar doorgebracht met het uitwisselen van informatie. Iedereen komt dan met eigen kaarten, foto’s, laptops en tablets naar de zaal om de eigen ervaringen te delen.

De zondagochtend mag iedereen zelf indelen en daarna is het afscheid nemen van elkaar en van wederom een heerlijk weekend.
“Tot over een jaar”, want dan volgt de tiende editie en daar willen we natuurlijk bij zijn.

Wij rijden nog naar onze zoon Sander die aan de rand van Utrecht woont. We gaan met de trein naar het centrum. Het is de eerste treinreis van Luna. Trisha blijft in het huis van Sander. Zij is al ouder en houdt totaal niet meer van het bruisende stadsleven. En terwijl Trisha ligt na te genieten van de boswandelingen, slenteren wij nog door het centrum van Utrecht met als afsluiting een etentje in een van de vele restaurants.

Luna in de trein   Luna in de trein   Lekker eten in Utrecht

CheckStat

Comments are closed.