20 Responses to Luna

 1. Rita De Witte says:

  Prachtig filmpje met mooie herinneringen. Veel te vroeg; ze is nu achter de regenboogbrug met vele vriendjes en kijkt op jullie neer.Veel sterkte.

 2. Peter says:

  Loes en Kees,

  Ik snap hem, geen worden voor
  Sterkte

 3. Lauran says:

  Kees,prachtig filmpje van luna mooie herrinneringen blijven maar dat gemis en die vrolijkheid altijd, sterkte samen

 4. Dewitte Claudine says:

  Hey loes in dit filmpje toon er zoveel herinneringen dat je altijd zullen bijblijven.
  Zo een lief mooi hondje en nog zo jong dat doe zo veel pijn.
  Denk aan de mooie momenten .
  Sterkte met het verlies van jou trouwe vriend.
  Groetjes Claudinette

 5. Christa says:

  Loes en Kees een mooi filmpje, en een dierbare herinnering. Ik weet wat jullie voelen, zit nu te huilen achter mijn laptop. Ik denk nu ook aan Arwen. Luna was ook veel te jong.
  Nogmaals heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 6. Elly (dunkie) says:

  Wat een ontzettend mooie presentatie en herinnering aan die lieve Luna. Ze is veel te jong gestorven, maar heeft een mooi en fijn leven gehad bij jullie. Nu is ze in de hondenhemel met veel vriendjes en vriendinnetjes en kijkt op jullie neer. Ik kan me heel goed bij jullie verdriet inleven, wij hebben het ook al een paar keer moeten meemaken en zeer binnenkort weer. Heel veel sterkte om dit verlies een plaatsje te geven en dan de mooie herinneringen over te houden om op terug te denken.

 7. imelda billen says:

  Wat een prachtig filmpje en zo mooie herinneringen.
  Ik weet hoe het voelt we hebben vorig jaar ons hondje moeten laten inslapen na 16 jaar en ik zei dat ik nooit meer dat verdriet wilde mee maken. Maar na 4 maanden dat ons huis zo leeg was hebben we er weer voor gekozen om een ander hondje te nemen, hetzelfde ras maar natuurlijk een heel ander hondje. We hebben ons Bobbyke laten cremeren en nu staat hij bij ons in de keuken op de vensterbank zo is hij nog bij ons. En hoewel de pijn verzacht het verdriet en het gemis blijft. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Luna maar toch mag je dankbaar zijn voor de vele mooie jaren en de liefde die jullie van haar kregen. En weet dat ze van hierboven zeker naar jullie zal kijken en jullie dankbaar is dat ze samen met jullie een heel mooi leven heeft gehad. Dikke knuffel en ik zal een kaarsje branden vanavond voor Luna. Groetjes Imelda (Bobbyke)

 8. Wilma de Vries says:

  Wat een prachtig filmpje. Ze heeft wel genoten van haar veel te korte leventje. Dit filmpje is echt een eerbetoon aan haar. Zonder haar zal moeilijk zijn als je zoveel met elkaar bent opgetrokken. Door de muziek eronder werd ik ook net als velen zeer geraakt. Helaas kan ik ook meevoelen in dit verdriet. Heel veel sterkte.

 9. Felix says:

  Het leven kan hard zijn voor mens en dier

 10. Karin en Luc says:

  Prachtig filmpje….tranen in de ogen….maar troost je met de gedachten dat het bij jullie een super mooi liefdevol leventje heeft gehad, veel sterkte met dit groot verlies xxx

 11. Laurina de Klein says:

  Heel mooi gedaan , heb er natte ogen van , het was een mooi hondje en je ziet dat ze geniet van alles , jullie zijn lieve baasjes voor haar geweest en ik weet zeker dat ze nu nog overal met jullie meereizen!
  Sterkte , liefs , fam de Klein.

 12. Prachtig filmpje Loes…….Ik weet precies hoe jullie je voelen….wij missen Bo nog steeds heel erg en de tranen schieten nog steeds in mijn ogen als ik aan die trouwe lieverd denk….wat was Luna nog jong en wat jammer dat het zo is gelopen…….heel veel sterkte allebei gr Maddy

 13. Lia says:

  Wat een mooi en liefdevol filmpje Kees en Loes. Het zal stil zijn in huis zonder jullie trouwe maatje.

  Veel sterkte

 14. Dinie Spin. says:

  Hele mooie herinnering dit filmpje van Luna,tranen in mijn ogen.Wens jullie dan ook heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie vriendje.

 15. Gea says:

  Wat een prachtig filmpje,altijd in jullie hart,en erg emotioneel????dit zullen jullie nooit meer vergeten,van mij uit nog heel veel sterkte bij dit groot verlies.

 16. Ursula says:

  Een prachtige herinnering en eerbetoon aan Luna.Ze heeft helaas niet oud mogen worden.Gelukkig is haar een lange lijdensweg bespaard gebleven.De mooie herinneringen aan haar blijven voor altijd bewaard.Wens jou en Kees veel sterkte met het verwerken en verlies van jullie trouwe viervoeter en maatje Luna.<3

 17. Ity says:

  Loes en Kees, ik heb genoten van deze mooie foto’s van Luna en natuurlijk zijn andere goede vriend, waar ik jammer genoeg de naam van vergeten heb.
  Die grote die nog een heerlijk gat gegraven heeft bij ons in de tuin en Luna die met haar mooie ogen de show stal. Jullie moeten wel duizenden foto’s van deze schoonheid hebben, geniet van de foto’s en de filmpjes.
  Jullie hebben wel duizenden herinneringen met haar. Koester die.

 18. Nicolette Oosdijk says:

  Wat een geweldig mooi eerbetoon aan jullie lieve Luna.. Nogmaals sterkte met verwerken Kees en Loes..☺️

 19. Martje says:

  Ja , je geliefde dier moeten laten inslapen
  Niet langer hoeven laten lijden
  Ze was zo lief
  Wens jullie ontzettend veel sterkte
  Ja, ook ik weet wat het is
  Knuff

 20. Saskia says:

  Loes, wat een prachtig filmpje!! Een aantal bekende plaatjes ook….. Vooral eentje ????!! Een brok in m’n keel, een traan over m’n wang….
  Luna was een prachtig en heel lief hondje!
  Nogmaals, heel veel sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *